Bericht versturen

Gezonde dieselgeneratoren 220-440V ≤75dB ((A) ≤210g/kw.h

Gezonde dieselgeneratoren 220-440V ≤75dB ((A) ≤210g/kw.h
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Frequency: 50/60Hz
Rated Power: 10-1000KW
Product Name: Silent Diesel Generator Set
Cooling System: Water Cooling
Noise Level: ≤75dB(A)
Rated Voltage: 220-440V
Generator Type: Diesel
Fuel Consumption: ≤210g/kw.h
Basis informatie
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Onze Silent Diesel Generator Set is een zeer betrouwbaar en efficiënt systeem, aangedreven door een dieselmotor en ontworpen voor langdurige prestaties.Het heeft een watergekoeld koelsysteem en is verkrijgbaar met een reeks motoren van toonaangevende merken zoals CumminsDe generator is in staat om een hoog vermogen te produceren en wordt geleverd met een selectie van alternatoren van gerenommeerde merken zoals Stamford en Marathon.Het is een ideale keuze voor een verscheidenheid aan toepassingen, die stille, betrouwbare en efficiënte dieselgeneratoroplossingen biedt.Onze stille diesel generator is zeker een betrouwbare energiebron voor de komende jaren..


Kenmerken:

 • Naam van het product: stille dieselgeneratoren
 • Brandstofverbruik: ≤ 210 g/kw.h
 • Nominale spanning: 220-440V
 • Nominale snelheid: 1500/1800 tpm
 • Motormodel: Cummins, Deutz, Volvo, enz.
 • Dieselgenerator
 • Stil dieselgeneratoren
 • Stilzwijgende dieselgenerator

Technische parameters:

Parameter Detail
Productnaam Stil dieselgeneratoren
Controlepaneel Smartgen, Deepsea, ComAp, enz.
Alternatormodel Stamford, Marathon, enzovoort.
Nominale spanning 220 tot en met 440 V
Brandstofverbruik ≤ 210 g/kw.h
Geluidsniveau ≤ 75 dB (A)
Nominale snelheid 1500/1800 tpm
Garantie 1 jaar
Nominaal vermogen 10 tot 1000 kW
Startsysteem Elektrisch/

Toepassingen:

De Silent Diesel Generator Set is ontworpen voor een breed scala aan toepassingen en scenario's. Het wordt aangedreven door betrouwbare dieselmotoren, zoals Cummins, Deutz, Volvo, enz.,met een frequentie van 50/60HzHet is de perfecte keuze voor degenen die een betrouwbare, stille dieselmotorgenerator of een dieselmotorgenerator nodig hebben.

De Silent Diesel Generator Set is geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen, zoals noodstroom back-up, primaire stroom en standby stroom, enz., het is betrouwbaar, efficiënt en kosteneffectief.Het heeft ook een geruisloos ontwerp.Het is ideaal voor een breed scala van toepassingen, zoals industriële, commerciële en residentiële.

De Silent Diesel Generator Set is de ideale keuze voor betrouwbare, stille diesel generator stroom.Het maakt het de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, een stille dieselmotorgenerator of een dieselmotor.


Aanpassing:

Stil dieselgeneratoren

Onze stille dieselgenerator biedt een betrouwbare, efficiënte en kosteneffectieve energiebron.Deze diesel-aangedreven generator set is ontworpen om superieure prestaties te leveren in een verscheidenheid van toepassingenHet toestel is voorzien van een dieselmotor, een alternator en een generator en is geschikt voor spanningen tussen 220 en 440 V, met een vermogen van 10 tot 1000 kW.Onze stille diesel generator set is ontworpen om u te voorzien van een betrouwbare en betrouwbare energiebron voor uw bedrijf.

 • Dieselmotorgenerator
 • Dieselgenerator
 • Dieselmotorgeneratoren
 • Alternatormodel: Stamford, Marathon, enz.
 • Type generator: diesel
 • Naam van het product: stille dieselgeneratoren
 • Nominale spanning: 220-440V
 • Nominaal vermogen: 10-1000 kW

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en diensten voor een stilzwijgende dieselgenerator

We zijn er trots op om technische ondersteuning en diensten te bieden voor onze stille diesel generator set.7 dagen per week om uw vragen of vragen te beantwoordenWij kunnen technisch advies, hulp bij het oplossen van problemen en informatie verstrekken over installatie en onderhoud.

We bieden ook een verscheidenheid aan onderdelen en accessoires om de prestaties van uw stille diesel generator set te verbeteren.We hebben de onderdelen en accessoires om ervoor te zorgen dat uw stille dieselgenerator op zijn best draait..

Als u problemen ondervindt met uw stille dieselgenerator, staan onze technici klaar om u te helpen.We streven ernaar het hoogste niveau van klantenservice en tevredenheid te bieden..


Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending:

De Silent Diesel Generator Set is verpakt in een zware kartonnen doos en bevestigd met polyethyleenschuim voor extra bescherming.De doos wordt vervolgens verzegeld met een knoeibaar zegel en gelabeld met het onderdeelnummerDe doos wordt vervolgens in een zware golfkarton geplaatst, die vervolgens in een krimpverpakking wordt verpakt voor extra bescherming en stabiliteit tijdens het verzenden.De stille dieselgenerator wordt verzonden via het grond- of luchtvervoer., afhankelijk van de behoeften van de klant.


Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr.Li
Tel. : +8618752629922
Fax : 86-0523-86563129-86563129
Resterend aantal tekens(20/3000)